X

Acura анонсувала прем’єру нового електричного кросовера Precision

Презентация новинки состоится 18 августа в Монтерее

Цього року на Monterey Car Week у Каліфорнії відбудеться презентація нового електричного кросовера Acura. Напередодні прем’єри японська марка опублікувала короткий відеотизер батарейної новинки під назвою Acura Precision EV Concept.

Відвідувачам виставки концепт представлять 18 серпня. Завдання шоу-кара — демонстрація нового напряму розвитку марки. На жаль, 12-секундне відео не дає змоги роздивитися екстер’єр кросовера у деталях. Водночас можна з упевненістю сказати, що традиційний дизайнерський стиль у Acura постаралися зберегти. Зокрема, у ролику добре видно передню частину кузова з фірмовими решіткою радіатора та тонкою світлодіодною оптикою.

Відомо, що Acura Precision буде «чистим» електромобілем, але технічна інформація про модель стане відома тільки під час офіційної прем’єри. Імовірно, кросовер побудований на платформі Ultium від General Motor. Не виключено, що силова установка теж буде американською. Ба більше, серійне виробництво Acura Precision EV налагодять на заводі GM у Спрінг-Хіллі, штат Теннессі, на одній лінії з Cadillac Lyriq.

Очевидно, на ринку Precision EV Concept з’явиться під назвою Acura ADX. Цю назву материнська корпорація Honda Motor зареєструвала наприкінці 2021 року. Щороку японці планують продавати 30 тисяч електрокросоверів.

Читайте також:
Honda вивела на тести свій найпотужніший позашляховик (відео)