X

Alfa Romeo випустить ще два кросовери

Alfa Romeo расширит модельный ряд

У найближчу пару років компанія Alfa Romeo випустить два нових кросовери. Про це повідомив головний директор групи Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Серджіо Маркіонне у своєму виступі на зустрічі з шанувальниками італійської марки.

Наразі у бренда є кросовер Alfa Romeo Stelvio, який скоро з’явиться на ринку. Один із нових позашляховиків розміститься в продуктивній лінійці на щабель нижче за Стельвіо, а інший — на позицію вище, тобто буде флагманським “паркетником”. За попередніми даними, останній може отримати 7-місне виконання.

За словами топ-менеджера, нові Alfa Romeo SUV з’являться наприкінці наступного, або початку 2019 року. Виробництво новинки буде налагоджено на заводі в італійському Турині.

Технічних подробиць про нові моделі Альфа Ромео поки що немає. ЗМІ припускають, що великий кросовер можуть скласти на задньопривідній платформі Giorgio, яку використовує седан Giulia і вищезгаданий Stelvio. Що стосується компактного SUV’а, він, можливо, отримає архітектуру GM Fiat Small Wide 4×4 — цей “візок” лежить в основі Fiat 500X і Jeep Renegade.