X

Alibaba починає продаж автомобіля з унікальними можливостями

Известный китайский онлайн-ритейлер Alibaba начинает принимать заказы на кроссовер OS'Car RX5, который предоставит своим владельцам уникальные возможности по обмену информацией.

Онлайн-рітейлер Alibaba вже почав прийом замовлень на кросовер OS’Car RX5, розроблений спільно з китайським автовиробником SAIC Motor, повідомляє alizila.com.

Особливість машини в тому, що вона максимально інтегрована з додатками Інтернету Речей IoT (Internet of Things) за допомогою операційної системи ОС YunOS, що надає водію та пасажирам неймовірні можливості обміну інформацією. У салоні автомобіля три великих кольорових дисплеї, а також чотири камери, які забезпечують кут огляду в 360 градусів. Багатьма функціями в машині можна керувати за допомогою голосових команд.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Какие автомобили покупали в Китае в первом полугодии

Стосовно двигуна, то тут кросовер OS’Car RX5 мало чим примітний – ніякої гібридної або електричної силової установки, як повідомлялося раніше. Під капотом покупцям запропонують перевірений 1,5-літровий або 2,0-літровий турбований бензиновий двигун.

Замовлення на розумний кросовер OS’Car RX5 можна оформити через Tmail. Ціна порадує багатьох – від 22 300 доларів.

 

кроссовер OS’Car RX5

https://www.autocentre.ua/news/novinka/alibaba-predstavit-umnyy-elektromobil-sobstvennoy-razrabotki-41016.html