X

Новітній Toyota Land Cruiser 300 зовсім близько – коли представлять позашляховик

Внедорожник Toyota LC 300 официально покажут в конце мая 2021 года

Офіційна дата прем’єри нового Toyota Land Cruiser 300 поки що не озвучена. Однак, як повідомив CarAdvice з посиланням на внутрішні документи виробника, довгоочікуваний позашляховик Тойота представлять протягом наступних двох тижнів. У них йдеться, що “через глобальне ембарго дизайнерські зображення недоступні до кінця травня 2021 року”. Але ми і без того знаємо, який вигляд має новинка.

Також у витоку виявилися раніше невідомі подробиці про нову модель. Новий Toyota Land Cruiser 300 отримає легший алюмінієвий дах. Це дасть змогу поліпшити паливну економічність моделі, знизити центр ваги і домогтися кращого розважування по осях. Це добре позначиться на керованості та безпеці.

У ПАР, звідки і “витекли” дані про новий Тойота Ленд Крузер 300, будуть доступні чотири варіанти моделі. Базову версію GX-R укомплектують дизельним мотором. Модифікація GR – S від Gazoo Racing буде доступна як з дизельним, так і з бензиновим двигуном. Топова ZX також буде пропонуватися з дизельними і бензиновими силовими агрегатами.

В Японії позашляховик запропонують із двома моторами V6: 3,3-літровим дизельним з турбонаддувом (309 к.с., 687 Нм) і 3,5-літровим бензиновим твін-турбо (420 к. с., 589 Нм). Попередньо, вони будуть пов’язані з 10-ступеневою автоматичною коробкою передач. Очікується також поява гібридного виконання.

Читайте також:
Розкол у Toyota — акціонери не згодні з позицією глави компанії щодо EV