X

Анонсовано прем’єру нового Porsche Cayenne

Модель следующей генерации представят 18 апреля

Світова прем’єра нового Porsche Cayenne відбудеться на автосалоні у Шанхаї, який відчинить свої двері 18 квітня.  У Porsche Китай називають основним ринком нового Cayenne. У компанії розраховують, що завдяки новій системі шасі, доопрацьованій системі управління та інноваційним технологіям новинка матиме попит у китайців.

Також кросовер отримав принципово нову архітектуру інтер’єру — Porsche Driver Experience. Всю передню панель займають дисплеї, а всі найважливіші елементи керування згруповані навколо керма. У якості панелі приладів використовується 12,6-дюймовий вигнутий дисплей, який стоїть окремо. Залежно від комплектації, водій може обрати до семи варіантів відображення комбінації приладів.

Для нового Porsche Cayenne інженери марки переробили спортивне кермо «911». На нього винесено перемикач їздових режимів: Normal, Offroad, Sport та Sport Plus. Також з керма можна керувати опціональним проєкційним дисплеєм. За доплату запропонують 10,9-дюймовий пасажирський екран, який не буде видно з місця водія.

Крім того, новий Cayenne зможе запропонувати індукційну зарядку для смартфонів, мовного помічника Siri, чотири USB-C порти, Apple CarPlay та Android Auto.

Читайте також:
Porsche має намір допомогти росії відродити автопром – правда чи вкид

Докладніша інформація про новий Porsche Cayenne з’явиться під час офіційної прем’єри. Чекати лишилося недовго.