X

Aston Martin готує новий кросовер — він буде найпотужнішим у світі

Ожидается, что отдача мотора будет на уровне 725 л.с.

Популярність кросоверів на ринку не вщухає, тому виробники продовжують наповнювати цей сегмент новими моделями. Aston Martin також не залишився осторонь і готується презентувати високопродуктивну версію DBX.

Новинка, за словами британського виробника, стане “найпотужнішим у світі розкішним кросовером”. Офіційна презентація моделі відбудеться 1 лютого, а поки що компанія опублікувала коротке відео, частково показавши колісні диски, кузов і інтер’єр автомобіля. Також пролунав доволі гучний звук вихлопу, характерний для автомобілів цієї марки.

Нагадаємо, що стандартний Aston Martin DBX оснащений 4,0-літровим двигуном V8 із подвійним турбонаддувом потужністю 550 к.с. і 700 Нм крутильного моменту. Також є варіант з гібридною силовою установкою на базі шестициліндрового агрегата від Mercedes AMG з віддачею 435 к.с. (520 Нм). Щодо “зарядженого” DBX S поки що офіційних даних немає. Однак інсайдери стверджують, що він отримає 5,2-літровий бітурбований двигун V12 на 725 к.с. Агрегат дасть змогу новинці стати конкурентом Rolls-Royce Cullinan і Bentley Bentayga Speed.

Читайте також:
Розкішний кабріолет Aston Martin DB7 залишили гинути просто неба (відео)