X

Aston Martin вперше показав суперника Lamborghini Urus

Спортивную версию кроссовера BDX представят 1 февраля

Aston Martin поділився першим і поки що єдиним тизером найпотужнішої версії кросовера DBX — DBX S. Офіційна прем’єра потенційного конкурента першого кросовера Lamborghini і німецького спортивного кросовера Porsche Cayenne Turbo GT відбудеться вже 1 лютого.

Оскільки представлений маркою тизер затемнений, роздивитися автомобіль з усіх боків просто не вийде. Єдине, що можна відзначити, — великий задній дифузор, передній сплітер і нові колісні диски.

Про технічну сторону новинки інформації немає. За деякими даними, її можуть укомплектувати модернізованим 4,0-літровим Twin-Turbo V8 від Mercedes-AMG. Якою буде потужність агрегата у Aston Martin DBS S поки що невідомо, але вона має бути достатньою, щоб перевершити 650-сильний Lamborghini Urus і 640-сильний Porsche Cayenne Turbo GT.

Читайте також:
Розкішний кабріолет Aston Martin DB7 залишили гинути просто неба (відео)

Стандартна версія кросовера RDX комплектується таким самим двигуном Mercedes-AMG потужністю 550 к.с. У пару йому передбачена дев’ятиступенева автоматична коробка передач і система повного приводу. До 100 км/год базова версія кросовера прискорюється за 4,5 секунди і розвиває максимальну швидкість 291 км/год.