X

Audi “прокачала” чотири моделі за допомогою пакета Competition Plus

Наряду с исполнением Competition Plus автомобили получили пакет S line

Лінійка Audi широка і охоплює безліч моделей різних класів. Тепер частина автомобілів стануть крутішими завдяки класній модернізації. Виконання Competition Plus отримали одразу чотири моделі Ауді-A4, A5, Q7 і Q8.

Пакет Competition Plus передбачає коригування екстер’єру та інтер’єру автомобілів. Кросовери Q7 і Q8 обзавелися чорними решітками, затемненими шильдиками, 21-дюймовими алюмінієвими колісними дисками з особливим дизайном, червоними гальмівними супортами і декоративними вставками з вуглецевого волокна. У салоні також з’явилися карбонові акценти.

Audi A4 і A5 оновилися за тією ж схемою і мають більш спортивний вигляд. До того ж їм додатково запропонований пакет S line, який додає акценти платиново-сірого кольору, затемнену оптику, спойлер, дверні пороги з підсвічуванням і 19- або 20-дюймові колісні диски. Оздоблення виконане з чорної шкіри, яку доповнює червона стрічка.

Читайте також:
Тест-драйв Audi e-tron GT quattro: спортивный электромобиль на каждый день?

Вартість Q7 Competition Plus стартує від 78 000 євро, а Q8 Competition Plus – від 84 000 євро. За Аudi A4 S Line Competition доведеться заплатити щонайменше 38 000 євро, а цінник на А5 стартує від 43 тисяч євро.