X

Audi тестує на Нюрбургрингу новий кросовер (фото)

Новинка будет достигать в длину 5200 мм

Незабаром в лінійці компанії Audi з’явиться новий повнорозмірний кросовер. Прототипи моделі, повністю покриті камуфляжем, були помічені на Нюрбургрингу. Це не перший погляд на новинку з індексом Q9. Раніше тестові мули вже потрапляли в об’єктиви фотошпигунів. Однак цього разу їм вдалося зробити детальніші знімки.

Судячи з фото, автомобіль отримає кутастий кузов з різкими лініями і гранями, довгий капот і широкі колісні арки. Модель має дуже атлетичний вигляд. У передній частині увагу привертає масивна шестикутна решітка радіатора, Двоярусні тонкі фари, рознесені по кутах автомобіля, і бампер із широким повітрозабірником. Ззаду, одразу під похилим склом, розташовані великі ліхтарі. Спойлер розтягнувся майже у всю ширину вікна.

Судячи з довгої колісної бази в салоні буде три ряди сидінь. Очікується, що кросовер приєднається до преміального сегменту, а в його оснащення увійде цифрова приладова панель і сучасна мультимедійна система. У модельній лінійці компанії він посяде місце вище Q7 і Q8, і стане конкурентом Mercedes-Maybach GLS і Land Rover Range Rover SV.

Читайте також:
Audi назвала дату дебюту оновленого A8

Відомо, що заснована новинка на подовженій версії модульної платформи MLB Evo від VW Group. Довжина Audi Q9 — близько 5200 мм. Моторна гамма моделі охоплюватиме як традиційні агрегати, так і гібридні. Дебютувати кросовер має у 2022 році. Основними ринками збуту стане Китай і США.