X

«Автомобіль року в Україні 2017»: переможець у номінації «Електромобілі та гібриди»

В специальной номинации «Электромобили и гибриды» приз достался Toyota RAV4 Hybrid.

Компанія Toyota зарекомендувала себе у створенні надійних і економічних автомобілів із гібридним силовим агрегатом. Одним із найкращих серед них є кросовер RAV4 Hybrid. Цей автомобіль привертає увагу споживача своєю економічністю, технологічністю і дизайном. У свій час саме Toyota RAV4 стала основоположником сегменту кросоверів, а потім першою приміряла гібридний силовий агрегат.

Нове покоління Toyota RAV4 також отримало версію Hybrid.
Гібридна силова установка має у своєму складі 2,5-літровий бензиновий двигун, що працює за економним циклом Аткінсона, і електромотор. Працюючи разом вони розвивають 197 к.с. Гібридний кросовер Toyota RAV4 демонструє завидну економічність – середня витрата становить 5,5 л/100 км. Автомобіль оснащений варіатором e-CVT з електронним керуванням і повним приводом.

Кросовер має просторий салон, а для більшого комфорту задні сидіння забезпечені регульованими спинками. Салон новинки стильний і сучасний завдяки особливим «сатиновим» вставкам. Крім того, суттєво поліпшено матеріали оздоблення. RAV4 Hybrid оснащений вдосконаленою мультимедійною системою Toyota Touch 2 з 7,0-дюймовим сенсорним дисплеєм.

Уперше RAV4 може бути обладнано системою кругового огляду PVM з чотирма камерами. Система курсової стабільності VSC + здатна задіяти електропідсилювач керма для корекції траєкторії автомобіля. Також для автомобіля доступні система стеження за «сліпими зонами, підігрів передніх і задніх сидінь, а також рульового колеса і лобового скла. Дверцята багажного відсіку можна доповнити електроприводом з сенсором відчинення.