X

Автомобіль року в Україні 2018. Новий Volkswagen Arteon

В модельном ряду Volkswagen появился новый игрок. Автомобиль выделяется агрессивным выразительным дизайном и спортивным характером.

Зовнішність Volkswagen Arteon граціозна та дуже приваблива. Рис «народного автомобіля» тут не залишилось – машина виглядає шикарно і дуже коштовно.

Низький і стрімкий силует, красивий в будь-якому ракурсі. Простих комплектацій немає. Вся оптика – тільки світлодіодна, диски мінімум 18 дюймів, матеріали обробки найвищого рівня.

Двигунів на даний момент два: обидва бензинові дволітрові TSI потужністю 190 і 280 к.с. Надалі очікується поява ще кількох бензинових і дизель версій. КПП – тільки 7-ступінчастий робот DSG. Повний привід 4MOTION входить до стандартну комплектації 280-сильною версії. Активна підвіска змінює жорсткість в залежності від режиму їзди та дорожніх умов. Їде автомобіль завзято, відточено і дуже швидко. При цьому Arteon дуже комфортний як під час руху, так і за простором салону, який перевищує за своїми розмірами споріднений VW Passat.

Машина оснащується безліччю електронних помічників для полегшення життя водія: адаптивний круїз-контроль, система утримання в смузі, паркувальний автопілот, який сам знаходить місце на швидкості до 40 км/год, і адаптивні світлодіодні фари. Природньо, що автомобіль, укомплектований електронними системами за останнім словом техніки: тут і мультимедіа з відмінною аудіосистемою від Dynaudio, і клімат-контроль на три зони, і проекція інформації на лобове скло, і інші приємні і корисні опції.

Думка

 Спортседан Arteon – дуже емоційний автомобіль. Справжній Volkswagen, тільки драйвовий і кайфовий. Машина, у якій божевільний розгін до сотні – 5,6 с, мільйон налаштувань. Тут відмінна адаптивна підвіска, чудово працює система повного приводу, великий і комфортний салон. Я всім рекомендую хоча б раз на ньому покататися. Ви як мінімум отримаєте масу задоволення і, ймовірно, забажаєте такий собі.

 

 

Артем Кисельов, «Автомир»