X

Автомобіль року в Україні. Нова Skoda Octavia

Модель Octavia по праву считается «сердцем бренда». Она – бестселлер марки. Недавно на отечественном рынке стартовали продажи обновленной Octavia.

Оновлена ​​Octavia виділяється не тільки сучасним дизайном, але і великою кількістю нових технологій. Ще в дорестайлінговій версії машина заробила популярність завдяки своїм ходовим якостям, різноманіттю вибору комплектацій, якості та місткості автомобіля. Адже, виступаючи представником класу С-High, Octavia дасть фору багатьом машинам класом вище за габаритами, простором салону і обсягом багажника. Автомобіль пропонується, як з кузовом ліфтбек, так і у виконанні Octavia Combi. На вибір українським покупцям пропонується в чотирьох комплектаціях, а також в позашляховому виконанні Scout. Skoda завжди надихає великим вибором версій і комплектацій. Оновлена ​​Octavia – не виняток.

Для рестайлінгової моделі доступна лінійка з трьох бензинових двигунів об’ємом від 1,4 до 1,8 л і потужністю від 150 до 180 к.с., а також 2-літровий турбодизель потужністю 150 сил. У парі з ними працюють 5- або 6-ступінчаста механіка і роботизована КП DSG з двома зчепленнями. Крім переднього приводу можна замовити повнопривідну трансмісію.

Базова комплектація Octavia зовсім бідна і має в своєму арсеналі ESC +, пакет «погані дороги», подушку безпеки водія і переднього пасажира, іммобілайзер, кондиціонер, світлодіодні ДГЗ, галогенні передні фари, дзеркала заднього виду з електроприводом і підігрівом, аудіосистему і багато інших опцій.

Думка

Дуже приємна машинка. Незважаючи на те, що до нас поставляються ще не всі комплектації, і в тестовій машині не було камери заднього виду, а тільки парктронік, це не заважає автомобілю проявити всі свої найкращі якості, адже їде він дуже добре і приємно. Тут відмінна підвіска, яка при чудовій керованості є досить комфортною і енергоємної. І, звичайно ж, вона буде надійна, як і будь-яка Skoda.

 

 

Юлія Соломатіна, «Перший Автомобільний»