X

Автомобіль року в Україні. Новий Peugeot Traveller

В новом поколении Peugeot Expert подрос в размерах, а пассажирская версия обзавелась именем собственным – это и есть наш Traveller.

Пасажирська версія не просто красива і комфортна, а й випромінює стриману розкіш: машина приваблива зовні, а салон виконаний на п’ятірку із плюсом. Різні модифікації дозволяють обрати дві довжини (від 4956 до 5306 мм), а пасажиромісткість варіюється від 5 до 9 чоловік. Комфорт – максимальний для всіх: двозонний «клімат» з додатковим кондиціонером для задньої частини салону, система безконтактного автоматичного відкривання задніх зсувних дверей, панорамний дах.

Подорож з Traveller буде рівня бізнес-класу, або, VIP, якщо обрати максимально запаковану версію. Що стосується техніки, то вибору тут немає: в нашу країну автомобіль постачається з єдиним силовим агрегатом. Зате він дуже добрий. Дволітровий турбодизель на 150 к.с. в парі з 6-ступінчастим автоматом чудово впораються із покладеними на них завданнями та продемонструють відмінну паливну економічність.

Керується машина добре, навіть з натяком на азарт. При цьому підвіска дуже комфортна. З огляду на невисоку, порівняно з конкурентами, вартість, Peugeot Traveller виглядає відмінним варіантом, як для великої родини, так і для бізнесу в ролі пересувного офісу. Автомобіль отримав мультимедійну систему з 7-дюймовим екраном і 3D-навігацією, а також Head-Up Display – проекцію показників приладів на лобове скло, що дозволить водієві менше відволікатися від дороги.

Думка

За кермом цього автомобіля ви не відчуваєте, що їдете на якомусь мікроавтобусі, незважаючи на те, що за габаритами це величезна машина. Ви керуєте ним, як легковиком, але при цьому із собою можна взяти велику компанію. І навіть далека поїздка перетвориться в справжню насолоду, тому що салон тут прекрасний, а підвіска комфортна. Задоволення отримає і водій, так як силовий агрегат налаштований відмінно і має приємну керованість.

 

Олександр Федченко, «Перша передача»