X

Автомобілістів знову залишили ні з чим: відкладено вихід двох культових кінокартин

Кинозрителям, которые подготовились покупать билеты на новые фильмы об агенте 007 и «Форсаж», придется отложить досуг – в ближайшее время показы отменены

Пандемія коронавірусу пройшлася по всіх автомобільних заходах, запланованих на цей рік. Більшу частину автосалонів, виставок, презентацій і перегонів організаторам довелося перенести на наступний рік. Не обійшов стороною COVID-19 і кіноіндустрію.

Цього року мала вийти на великі екрани дев’ята частина кіносаги «Форсаж», але її перенесли на 2 квітня 2021-го. А тепер стало відомо, що прем’єру знову посунули на пізніший час і вона відбудеться 21 травня наступного року. Однак не тільки ця картина не вийде на екрани вчасно. Також доведеться почекати шанувальникам гостросюжетних фільмів про Джеймса Бонда, оскільки 25-а частина під назвою «Не час помирати» не буде показана цієї осені. Новою датою виходу фільму стало 2 квітня 2021 року.

Можливо, саме перенесення другої картини і стало причиною відтермінування показу “Форсажу”, адже вихід двох культових автомобільних фільмів на екрани в один день – не найкращий варіант як для творців, так і для глядачів.  Сподіватимемося, що до того часу ситуація з пандемією вирівняється і більше не буде жодних перешкод для виходу довгоочікуваних картин.

Читайте також:
Aston Martin возобновил производство "автомобиля Бонда" DB5