X

Батарея нового покоління та запас ходу 1000 км: у Шанхаї дебютує гібридний мінівен GAC Trumpchi E9

Прием заказов на новинку объявят 18 апреля во время официальной премьеры

Китайська GAC Group привезе на автошоу до Шанхаю новий мінівен Trumpchi E9 із плагін-гібридною силовою установкою. У компанії обіцяють, що з повним баком та повністю зарядженою батареєю вен проїжджатиме понад 1000 км, з них 100 км — на електротязі. Причому дані надані у європейському вимірювальному циклі WLTP. Заявлена витрата палива — 6,05 літра на 100 км.

Відомо, що силова установка GAC Trumpchi E9 побудована навколо нового двигуна 2.0TM власної розробки. У її складі «фірмова» потрійна літієва батарея версії 2.0. Параметри двигуна та акумулятора не озвучені.

Дизайн мінівена розроблений відповідно до фірмової стилістики бренду: незграбний кузов із заваленим назад лобовим склом та квадратною кормою. У передній частині — величезні грати з тривимірними хромованими смугами та L-подібні фари. На кормі — аналогічної форми ліхтарі, з’єднані червоною смугою, що світиться, стоп-сигнали під скляним «спойлером» та логотип бренду по центру багажних дверей. Пасажирські двері зсувні. Дах «завис у повітрі» за рахунок затемнених стійок та скління, що перетікає на багажні двері.

У салоні великий центральний дисплей, візуально з’єднаний із довгою центральною консоллю, декорованою золотистими смугами. Такими ж смугами прикрашені дверні карти.

Даних про розміри GAC Trumpchi E9 немає. Імовірно, габаритами він порівняний із GAC Trumpchi M8 Grandmaster: 5212 х 1893 х 1823 мм при колісній базі 3070 мм.

Читайте також:
Один з найкрасивіших мінівенів не старіє донині

Докладніша інформація про новий плагін-гібридний мінівен із Китаю з’явиться 18 квітня. Тоді ж, ймовірно, оголосять вартість моделі.