X

Bentley назвала дату дебюту найпотужнішого Bentayga

Обновленный кроссовер Bentley Bentayga в самой мощной версии Speed дебютирует 12 августа этого года

Нове покоління кросовера Bentley Bentayga дебютувало трохи більше місяця тому. Тепер же виробник має намір представити його найпотужнішу версію, оснащену двигуном W12. Причому покажуть не “простий” 12-циліндровий варіант, а одразу версію Speed. Захід заплановано на 12 серпня.
Якщо судити з опублікованих шпигунських знімків, новий кросовер Бентлі Бентайга отримав перероблену решітку радіатора, інші фари, збільшені повітрозабірники і змінений передній спойлер. У задній частині з’явилися овальні ліхтарі, нові двері багажного відділення, спортивний бампер і вихлопна система з чотирма патрубками, розділеними дифузором. Інтер’єр Bentayga Speed поки що тримають у секреті, але, за даними інсайдерів, в оснащення увійде цифрова приладова панель, мультимедійна система з 10,9-дюймовим екраном, нове кермове колесо і поліпшені передні сидіння.

Кросовер приводитиме в рух 6,0-літровий двигун W12 потужністю 635 к.с. і 900 Нм крутильного моменту, пов’язаного з восьмиступінчастим «автоматом» і системою повного приводу. Розгін зі старту до 100 км/год займає 3,9 секунди, а максимальна швидкість обмежена на позначці в 305 км/год.

Читайте також:
АвтоРоку в Україні: огляд Bentley Bentayga