X

Бензиновий «Гелік» зняли на дорожніх тестах

Обновленный Mercedes-Benz G-Class сохранил свой вневременной дизайн

Про те, що Mercedes-Benz готує новий «Гелендваген», відомо вже давно. Прототипи позашляховика помічали на дорогах загального користування ще кілька місяців тому. Але робота над оновленою моделлю продовжується. Нову партію знімків із випробувань прототипу G-Class опублікувало видання Carscoops.

Імовірно, на них звичайний паливний позашляховик, а не електрична версія, яка вийшла на дорожні тести на початку цього року. На це, хоч і побічно, вказує інший камуфляж та традиційне запасне колесо на багажних дверях замість тримувача зарядного пристрою. Кузов електричного «Геліка» був обклеєний фірмовим синім камуфляжем EQG, тоді як у автомобіля на нових фото він чорно-білий. До того ж у прототипу є традиційні грати радіатора.

Наявність камуфляжу та відстань, з якої зроблено знімки, не дозволяють роздивится всі деталі. Але візуально оновлений G-Class здається не таким кутастим як раніше. Уже згадана решітка радіатора в новому дизайні, як і бампери. Зокрема, в передньому видно оновлені повітрозабірники, в задній вбудована камера заднього виду.

У салоні змін може бути набагато більше, ніж на кузові. Не виключено, що «паливний» позашляховик отримає нове кермо, оновлену центральну консоль, дисплеї та деякі інші елементи. Також очікуються більш сучасні системи допомоги водієві.

Читайте також:
Подивіться на рідкісний жовтий Mercedes-Benz SL500 з 1990-х років (відео)

Зміни можуть відбутися й під капотом. Імовірно, з моторної лінійки оновленого G-Class зникне двигун V8, з яким попрощалися в червні цього року спеціальною версією Final Edition. Останній G500 був оголошений «відповідним прощальним подарунком» за ціною 196 350 євро. Але більше інформації про оновлений Mercedes-Benz G-Class доведеться зачекати до офіційної прем’єри.