X

Black Edition для малюка T-Roc: Volkswagen порадував черговою стильною новинкою

Невеликий кросовер на ім’я T-Roc від компанії Volkswagen зовсім недавно отримав високопродуктивну версію R, яка бере початок від Golf R.  А зараз  у компанії вирішили, що малюкові час дати ще одну особливу версію, і ім’я їй — Black Edition. Легкий стайлінговий пакет привносить темні тони в оздоблення решітки T-Roc, кришки дверних дзеркал, дуги на даху та вихлопні труби. Деталізація також поширюється на 18-дюймові литі диски T-Roc.

Крім того, кожен автомобіль отримує заднє захисне скло і те, що Volkswagen описує як «привабливу» нову наклейку на задній стійці. Також кросовер отримав світлодіодні фари. T-Roc Black Edition слідує стопами нещодавно представленого Touareg Black Edition.

Менеджер із продукції T-Roc у британському Volkswagen Клер Гейнс заявила: “T-Roc із його орієнтацією на персоналізацію та індивідуальність уже має багатий стиль. Black Edition спирається на це, з його ексклюзивним оздобленням чорного кольору і написом на центральній стійці, що додає привабливості у стилі фанк T-Roc».

Усередині покупці Black Edition отримають приладову панель кольору Piano Black, чорну обшивку даху, шкіряну ручку перемикання передач і багатофункціональне спортивне кермо з контрастною сірою стрічкою. Як і у випадку з іншою серією T-Roc, Black Edition можна замовити зі шкіряною оббивкою Vienna, звуковим пакетом Beats і спортивною підвіскою, що доступні як додаткові опції.

Інше стандартне обладнання охоплює адаптивний круїз-контроль, передній і задній паркувальні датчики, а також дзеркала з електропідігрівом і вмонтованими ліхтарями. T-Roc Black Edition доступний виключно з переднім приводом. Покупці можуть обрати одну з чотирьох комплектацій, які передбачають 1,0- і 1,5-літрові бензинові двигуни TSI і 1,6-і 2,0-літрові дизельні двигуни TDI.