X

BMW M5 2018: як звучить і виглядає нова “п’ятірка” без камуфляжу

До премьеры нового BMW M5 2018 осталось совсем ничего, а в сети уже появилось новое видео, которое показывает всю мощь новой «пятерки».

Зовсім скоро, 21 серпня, офіційно дебютує BMW M5 2018 модельного року. Машину засвітили в першому відеоролику – без камуфляжу. Чітко видно агресивний бампер з величезним повітрозабірником. Зовнішність це, звісно, добре, але «ем п’ята» шостого покоління здивує своїм внутрішнім світом. І як він звучить – виразно чути у відеоролику.

Машина отримає потужніший двигун: 4,4-літрова “вісімка”, за попередньою інформацією, зможе видавати вже не 560, як зараз, а всі 625 «коней». У парі з нею працюватимеме нова 8ступінчаста трансмісія M Steptronic.

І найголовніше – з’явиться система повного приводу xDrive з ПЗ, розробленим спеціально для “емки”. Водій зможе обирати один з трьох режимів роботи трансмісії: 4WD, 4WD Sport і 2WD. Детально її роботу можна побачити на другому фірмовому відеоролику, представленому нижче.

BMW M5 2018 стане найшвидшою з лінійки «п’ятірок»: до сотні автомобіль буде розганятися лише за 3,5 с, що на 0,8 с швидше, ніж сьогоднішня модель. При цьому машина дуже економічна: витрата палива в комбінованому режимі – лише 10,5 л на 100 км.