X

BMW тестує новий електричний кросовер (фото)

Новику покажут до конца этого года

BMW готується вивести на ринок повністю електричний кросовер під назвою iX1. Прототипи новинки вже виїхали на тести, де і були помічені фотошпигунами. Знімки зроблено на парковці магазину Ikea, коли водій ненадовго покинув машину.

Шпигунам вдалося не лише сфотографувати кузов електрокара, а й заглянути в його салон. Так, кросовер покрито щільним камуфляжем, але, завдяки чітким фото, деякі деталі розглянути вдалося. Судячи з них, iX1 буде виконано в традиційній стилістиці марки. Та він отримає компактніші розміри і закруглені лінії кузова, що свідчить про гарну аеродинаміку моделі.

У передній частині видно повністю закриту решітку радіатора, яка імітує традиційну. Також бачимо тонкі світлодіодні фари та бампер із широким повітрозабірником із стільниковим наповненням. Бічна лінія скління трохи піднята вгору в задній частині, роблячи електрокросс динамічнішим. Дверні ручки встановлено врівень із кузовом. На кормі видно витончені ліхтарі. В іншому вона повторює паливний X1, за винятком патрубків вихлопної системи.

Читайте також:
BMW представив 600-сильний електрокрос iX M60 із запасом ходу 560 км

Шпигунам хоч і вдалося заглянути в салон, але камуфляж не дає змоги розглянути його обладнання. За даними інсайдерів, до комплектації увійде цифрова приладова панель і сучасна мультимедійна система, трьохспицеве кермове колесо та мінімалістичний важіль перемикання передач. Про силову установку офіційної інформації поки що немає. Відомо, що новинку запропонують в декількох варіантах, з одним і двома електромоторами, а також різними за ємністю акумуляторами. Презентувати BMW iX1 мають намір в кінці цього року, а на ринок вивести у 2023.