X

Багате оснащення та урізана моторна гама: представлено оновлений Lincoln Corsair

На рынке США продажи посвежевшего кроссовера стартуют в начале 2023 года

Lincoln оновив свою найкомпактнішу та найдешевшу модель для американського ринку — кросовер Corsair. Це перше планове оновлення після офіційної прем’єри у квітні 2019 року.

Побудований на одній платформі з Ford Kuga/Escape, він отримав оригінальний кузов, який мав нагадувати старші Aviator, Navigator та Nautilus. Змінювати його кардинально у Lincoln не стали. Все досить традиційно: збільшена решітка радіатора, інший передній бампер, нові колісні диски та переглянута кузовна палітра.

У салоні оновлень значно більше. Серед нововведень стандартна мультимедійна система Sync 4 тепер з 13,2-дюймовим екраном (раніше був 8,0-дюймовий) та розширеними онлайн-можливостями. Плюс до цього на неї винесено налаштування клімат-контролю, який раніше керувався з кнопкового пульту. Модернізації зазнавала й система фільтрації повітря. Вже «в базі» кросовер укомплектованио 12,3-дюймовою панеллю приладів, яка раніше пропонувалася за доплату. Серед варіантів оздоблення інтер’єру з’явилися темно-сірий та червоний.

Американцям оновлений Lincoln Corsair запропонують у двох модифікаціях. Базова укомплектована 2,0-літровим турбованим чотирициліндровим двигуном потужністю 253 к.с. Коробка — восьмиступінчаста автоматична. Привід — передній або повний. Колишній 2,3-літровий турбований двигун на 299 к.с. з гами виключено.

Гібридна версія укомплектована силовою установкою, що складається з 2,5-літрового атмосферного двигуна потужністю 270 к.с., електромотора та електромеханічного варіатора. Привід — виключно повний.

Ще одна новація стосується адаптивного круїз-контролю Co-Pilot360. Для нього запропоновано нову надбудову ActiveGlide 1.2, яка дозволяє не тільки пересуватися трасою «без рук», але й перебудовуватися в автоматичному режимі. Для цього водію достатньо увімкнути відповідний сигнал повороту.

Читайте також:
Розкрито дату прем'єри нового кросовера BMW XM

Продажі оновлених Lincoln Corsair у США стартують на початку 2023 року. Базова версія кросовера коштуватиме 38 700 доларів, гібрид — не менше 53 000 доларів.