X

Більша потужність і менша вага: презентовано новий McLaren GTS (фото)

McLaren представив наступника суперкара GT. Новинка, яку в компанії позиціонують, як «авто на кожен день» отримало індекс GTS.

Новий McLaren GTS відрізняється більшою потужністю, меншою вагою та додатковою практичністю. У нього стрімкий силует, інша передня частина та обвіс. У конструкції багато вуглецевого волокна, що дозволило знизити загальну масу до 1519 кг, що на 10 кг менше, ніж у GT. У салоні встановлені сидіння з обігрівом та електроприводом. В обробці використана шкіра Nappa.

Оснащений новий McLaren 4,0-літровим бітурбованим двигуном V8 потужністю 635 к.с. Він працює в парі з семиступінчастим роботом і дозволяє суперкару розганятися з місця до «сотні» за 3,1 секунди, а до 200 км/год – за 8,9 секунди. Максимальна швидкість – 327 км/год.

Читайте також:
Справжній McLaren F1 став частиною новорічної прикраси (відео)

McLaren GTS укомплектований інтелектуальною адаптивною підвіскою, системою підйому передньої осі та унікальними кованими легкосплавними дисками GTS Turbine. Забарвлений суперкар у відтінок Lava Grey. У компанії вже відкрили попереднє замовлення на новинку. Її постачання намічено на 2024 рік.