X

Вже не Matiz: Chery представила нову електричну QQ

В Китае сити-кар Chery QQ Wujie Pro будет стоить чуть больше 11 тысяч долларов

Chery Automobile виводить на ринок ще один міні-електромобіль — QQ Wujie Pro. Габаритна довжина нового мікрокара — 3400 мм, ширина — 1550 мм, висота — 1680 мм. Розмір колісної бази — 2160 мм. У Китаї компактний електромобіль коштуватиме від 79 900 юанів ($11 020).

Від свого побратима QQ Ice Cream новинка суббренду QQ відрізняється більш незграбними пропорціями кузова та оригінальною оптикою під назвою Thunder Tomahawk. У формі фар QQ Wujie Pro проглядається схожість зі світлотехнікою Polestar та деяких інших світових брендів.

Мінімалістично оформлений салон розрахований на чотирьох осіб. Вся інформація про системи електромобіля виводиться на 12,9-дюймовий сенсорний дисплей. Роботу систем QQ Wujie Pro забезпечує чіп Qualcomm 6155 третього покоління. У стандартному оснащенні сидіння з електрорегулюванням (задні складаються), бездротова зарядка для смартфона, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 та камери кругового огляду.

Сітікар доступний у двох модифікаціях з електродвигуном потужністю 75 та 95 к.с. Версія з більшим двигуном прискорюється з місця до 50 км/год за 4,8 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на 125 км/год. Запас ходу заявлено на рівні 408 км. Батарея якої ємності забезпечує таку «дальнобійність» не поточнюється.

Читайте також:
Через 17 років Citroen зняв з виробництва сітікар C1