X

Brabus підготував «комплект супермена» за 1,51 млн доларів

В него вошли Mercedes-Benz G-Class, скоростной катер и наручные часы

Відомий німецький тюнер Brabus виставив на продаж ексклюзивний пакет Brabus Stealth Green Exclusivity Package вартістю 1,51 мільйон доларів. До нього увійшли позашляховик Brabus 800 та 900-сильний швидкісний катер кольору Stealth Green. Третій елемент пакету — наручний годинник у карбоновому корпусі.

Brabus 800 — це модернізований Mercedes-AMG G63 4×4² із 4,0-літровим Twin-Turbo V8, віддачу якого збільшили до 789 к.с. та 1000 Нм крутного моменту. У базового «Гелендвагена» агрегат видавав 577 к.с. та 850 Нм. Максимальна швидкість модернізованого позашляховика складає 209 км/год. Першу «сотню» він залишає позаду за 4,6 секунди після старту.

Позашляховик оснащений оновленим бампером з лебідкою, яка дозволяє тягти до 4490 кг. На даху — багажник із вбудованою світлодіодною люстрою у передній частині. Доступ до багажника забезпечують сходи на кормі. Частина елементів корпусу, зокрема розширювачі крил, виготовлені з «голого» карбону. Їздить позашляховик на 22,0-дюймових колісних дисках із позашляховими шинами.

Інтер’єр оздоблений у кольорі Brabus Sunrise. Сидіння обтягнуті шкірою з ромобоподібним простроченням. Стеля обшита мікрофіброю Dinamica. Інтер’єр декорований алюмінієм та вуглецевим волокном. Тюнер готовий продати Brabus 800 окремо, без катера та годинника, за 775 139 доларів.

Катер Brabus Shadow 900 Stealth Green Signature Edition створений разом із фінською верф’ю Axopar Shipyard. Він укомплектований двома 4,6-літровими двигунами V8 Mercury Marine 450R загальною потужністю 900 к.с. Максимальна швидкість катера — 111 км/год.

Салон оздоблений водовідштовхувальною тканиною TechFX кольору Brabus Sunrise. У розпорядженні капітана два сенсорні дисплеї Simrad, з яких здійснюється управління всіма системами катера.

Читайте також:
Як Brabus відновлює ретро моделі Mercedes-Benz

Також до пакету входить ексклюзивний наручний годинник Panerai Submersible S Brabus Verde Militare Edition за 52 000 доларів. Корпус хронометра діаметром 47 мм виготовлений з матеріалу Carbotech, який легший за титан. Циферблат-скелетон відкриває робочий механізм. Годинник водонепроникний й витримує занурення на глибину до 300 метрів.