X

Британці підготували бюджетного конкурента Volkswagen ID.3 (фото)

До виходу на європейський ринок готується електричний хетчбек MG CyberE. Офіційний дебют новинки запланований на кінець поточного року, а поки що в мережі показали знімки перших екземплярів моделі.

Відомо, що розробкою електрокара займалися британські та китайські інженери, а його виробництво налагодять на заводі концерну SAIC. При цьому ключовим ринком для цієї моделі стане Європа. Там вона буде конкурувати з популярними Nissan Leaf і Volkswagen ID.3.

MG Cyber побудований на новій модульній платформі, створеній спеціально для електромобілів, яка підтримує автопілот 3-го рівня, інтелектуальну кабіну і можливість підключення 5G. Новинка виконана в поточній мові дизайну марки і отримала вузькі світлодіодні фари, похилий капот, бампер з широким повітрозабірником, аеродинамічні колеса і широку лінію скління.

Читайте також:
BAIC випустить новий рамний позашляховик — BJ60

Електромобіль вийде на ринок в двох варіантах – з одним електромотором, розташованим на передній осі, потужністю 180 к.с. або двома моторами з сумарною віддачею 288 к. с. Запас ходу до 400 км забезпечить батарея на 70 кВтг. У продаж новинка надійде наприкінці цього або початку наступного року за ціною 25 тисяч доларів.