X

BYD назвав характеристики нового флагманського седана YangWang U7

В продаже новинка стоимостью от 140 000 долларов появится до конца 2024 года

Молодий китайський преміальний бренд YangWang, започаткований BYD минулого року, вивів на зимові випробування новий флагманський седан U7. За інформацією місцевого видання CarNewsChina, випробування YangWang U7 проходять у Північному Китаї, найхолоднішій точці країни. Температура тут може опускатися до -40°C.

У Китаї офіційна презентація новинки вже відбулася, але докладні характеристики стали відомі лише зараз. Крім того, на нових фото седан повністю позбавлений камуфляжу, тоді як раніше компанія всіляко намагалася приховати його.

У автомобіля обтічний кузов із плавною лінією даху. За даними виробника, коефіцієнт аеродинамічного опору U7 — 0,195 Cd. Для порівняння, у електричного Mercedes-Benz EQS він становить 0,2, а у Geely Galaxy E8 — 0,199.

Серед особливостей моделі можна відзначити масивну передню С-подібну оптику, скульптурний капот, висувні дверні ручки та тонку смугу задніх ліхтарів. У передній частині даху розмістився LiDAR, біля задньої кромки — активний спойлер. Також у прототипу досить великі аеродинамічні колісні диски.

Як повідомлялося раніше, в основі YangWang U7 лежить платформа YiSiFang. Габаритна довжина седана — 5265 мм, ширина — 1998 мм, висота — 1517 мм. Розмір колісної бази — 3160 мм.

Автомобіль укомплектований чотирма електродвигунами сукупною потужністю понад 1000 к.с. Судячи з фото, на яких сніг вилітає тільки з-під задніх коліс, привід — повний, що підключається. Передню вісь U7 можна примусово вимкнути.

Читайте також:
BYD презентував двоповерховий автобус з іспанським кузовом

На ринку BYD YangWang U7 з’явиться упродовж 2024 року. Стартовий цінник нового флагмана — 140 000 доларів.