X

BYD представив новий кросовер Denza N8

Новинка доступна в подключаемой гибридной и полностью электрической версиях

Кілька днів тому в Китаї дебютував кросовер Denza N8. На ринку чергова новинка від BYD доступна у плагін-гібридній (PHEV) та електричній (BEV) версіях. Дизайн кросовера розроблений у фірмовій стилістиці «π-Motion». У передній частині привертають увагу «ікла» денних ходових вогнів по обидва боки від традиційних радіаторних решіток у гібрида та повністю закритої панелі у електромобіля.

Злегка вигнутий до корми «ширяючий» дах закінчується невеликим спойлером. На фото зверху видно великий панорамний люк із сонцезахисною шторкою. Дверні стійки затемнені, а лінія бічного скління підкреслена хромованою вставкою. Також хромом покриті захисні пластини в бамперах, рейлінги на даху, декоративні смуги на дверних порогах та «ребра» повітрозабірників. Бічні дзеркала заднього виду у кросовера традиційні, як і хромовані дверні ручки. Задні ліхтарі виконані у вигляді суцільної смуги, що світиться.

Габаритна довжина Denza N8 — 4949 мм, ширина — 1950 мм, висота — 1725 мм. Розмір колісної бази — 2830 мм. У модельній лінійці марки йому відведено щабель нижче Denza N7.

Салон укомплектований двоспицевим мультикермом із усіченим дном, панеллю приладів із РК-дисплеємта 15,6-дюймовим сенсорним центральним екраном. Також є аудіосистема з динаміками Dynaudio. На центральній консолі — три круглі повітроводи, два майданчики для бездротової зарядки та моностабільний перемикач передач у формі кристала. Салон доступний на п’ять, шість чи сім місць. У розпорядженні пасажирів задніх рядів сенсорний екран для керування кондиціонером та невеликі столики-лотки.

За інформацією Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю (MIIT), плагін-гібрид укомплектований двигуном 1,5T потужністю 139 к.с. та одним або двома електромоторами залежно від модифікації. У версії DM-i віддача електричного двигуна складає 218 к.с. У версії DM-p ДВЗ доповнено двома електродвигунами потужністю 218 к.с. спереду та 272 к.с. позаду.

Електричний Denza N8 доступний у передньо- та повнопривідній версіях. У першому випадку кросовер укомплектований одним двигуном потужністю 313 к.с. У повнопривідній модифікації йому допомагає задній двигун на 272 к.с.

Читайте також:
Електричний кросовер BYD Denza N7 коштуватиме від 41 600 доларів

Інформації про вартість Denza N8 немає. На китайському ринку новий кросовер BYD складе конкуренцію L8 від Li Auto та Lanshan DHT-PHEV від Wey.