X

Бюджетний кросовер Nissan за 6000 євро повністю розсекречений

Nissan Magnite готовится ворваться в сегмент бюджетных кроссоверов. Для успешного выступления у него есть стильная внешность и «вкусная» цена

Новий Nissan Magnite 2021 — найменший кросовер японського бренду. І, зрозуміло, найдешевший з очікуваною ціною на рівні 6000 євро за базову модифікацію. Ми давно стежимо за цією машиною, тепер можемо в подробицях вивчити дизайн.

Раніше компанія показувала зображення концептуального автомобіля. На той момент виробник встиг “надіти” на бюджетний кросовер свої логотипи, адже спочатку модель замислювалася під брендом Datsun. Тоді було зрозуміло, що серійний варіант не зазнає кардинальних змін. Так і вийшло.

 

На патентних зображеннях новий Ніссан Магніт 2021 модельного року дозволяє роздивитися себе з усіх боків. Кузов вийшов доволі пропорційним, такого ефекту важко досягти в компактних авто. Довжина не перевищить 4 метрів, але салон буде розрахований на п’ятьох.

Спереду від концепту дісталася велика решітка і вузькі фари. Оригінальним елементом вийшли “ікла” денних ходових вогнів — для товарного авто їх зробили трохи меншого розміру (в базовій версії це блискучий декор). Задні ліхтарі виконали в стильному дизайні, вони переїхали з прототипу майже без змін. Загалом новий кросовер Nissan Magnite має доволі агресивний вигляд.

Фото салону машини поки що немає, але загальні мотиви знову ж задав концепт. Зрозуміло, в серійному варіанті виявиться менше хрому і декоративних елементів, але компонування і дизайнерський мотив збережуться. Монітор на передній панелі зменшиться, з’явиться інше рульове колесо, а цифровий щиток приладів замінять спрощеним інструментарієм.

У моторній гамі очікуються два варіанти 1-літрового бензинового трициліндрового мотора: атмосферний (72 к.с.) і турбований (95 к.с.). На вибір запропонують 5-ступінчасту механічну КПП, роботизовану коробку і варіатор.

Читайте також:
Випуск нового Nissan Qashqai 2021 відклали на півроку

Повністю розсекретять бюджетний кросовер Magnite до кінця року. У продаж новинка надійде в 2021 — насамперед в Індії. Але надалі виробник планує відправити автомобіль і на інші ринки. Чи є там європейські країни, особливо Україна, — наразі таємниця.

136