X

Бюджетний кросовер Skoda Kushaq знову засвітив салон

Skoda Kushaq проходит испытания на дорогах, ну а фотошпионы продолжают радовать нас свежими фотографиями новинки

Слідом за першим серійним тизером виробника, на якому було видно лише силует кросовера, почали з’являтися шпигунські фото. Тоді ж стало відомо ім’я нової моделі Skoda – Kushaq, у перекладі з санскриту означає “імператор”. Після цього бюджетний кросовер кілька разів хизувався зовнішністю в мережі завдяки фотошпигунам. Інтер’єр новинки не став винятком.

Цього разу у розпорядженні видання Rushlane з’явилися свіжі фото салону Skoda Kushaq 2021, які цікаві тим, що зроблені в темний час доби. Це дає змогу розгледіти приладову панель і мультимедіа.

Перше, що впадає в око – спідометр і панель з блакитним підсвічуванням. ЗМІ запевняють, що у дорожчих версій кросовера буде повноцінна цифрова приладова панель. Також на фото видно окремий екран мультимедіа, як у концепту Vision IN.

Зовні новий кросовер Шкода Кушак буде схожий на все той же Vision IN і європейську Skoda Kamiq. В основі використано модульну платформу MQB-A0-IN, створену для ринків, що розвиваються. Ця спеціальна платформа — варіант глобальної MQB, щоправда, на порядок дешевше. Надалі її доступність стане плюсом для багатьох бюджетних моделей Skoda.

Нагадаємо, що концептуальний Skoda Vision IN комплектувався 150-сильним бензиновим 1,5 TSI, що працює в парі з роботизованою коробкою передач. Найімовірніше, такий набір дістанеться і новому kushaq. Крім цього, ЗМІ обіцяють новинці 1,0 TSI, з’єднаний з механічною коробкою передач.

Читайте також:
Нова Skoda Fabia майже позбулася камуфляжу: який вигляд має хетчбек

Офіційна прем’єра Skoda Kushaq відбудеться вже в березні. На ринку кросовер з’явиться цього літа.