X

Cadillac представив новий потужний позашляховик — Escalade-V

Новый большой внедорожник Cadillac Escalade-V выйдет ограниченным тиражом

Cadillac представив топову версію Escalade — Escalade-V. Позашляховик укомплектували модернізованим бензиновим компресорним двигуном V8 6,2 з особливим механічним нагнітачем робочим об’ємом 2,65 літра. Пікова віддача агрегата становить 690 к.с. і 885 Нм крутильного моменту. Це робить Escalade-V найпотужнішою моделлю в історії марки і одним із найпотужніших серійних позашляховиків у світі.

Працює мотор у зв’язці з доопрацьованою десятиступеневою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу, що передає 67% тяги на задню вісь. З таким набором з місця до 96 км/год тритонний автомобіль прискорюється за 4,4 секунди і долає чверть милі (402 метри) за 12,74 секунди.



Зовні Cadillac Escalade-V відрізняється від базової версії дизайном радіаторної решітки, спортивним переднім бампером з масивним центральним повітрозабірником, невеликим заднім дифузором і спортивним вихлопом з чотирма патрубками. Доповнюють образ шильдики V-Series на дверях і особливі легкосплавні колісні диски з червоними гальмівними супортами.

У США продаж нового Cadillac Escalade-V стартує наприкінці літа. Позашляховик вартістю від 149,9 тисяч доларів випустять обмеженим тиражем. Яким саме, не уточнюється.

Читайте також:
Шкіряний салон і броньований кузов: представлено інший Cadillac Escalade