X

Camry на максималках: Toyota показала крутий седан

Большой седан Toyota? Не спешите с ответом! Может оказаться, что корону носит совсем другая модель. Собственно, вот и подсказка...

Toyota Camry багатьом дуже подобається. Але якщо хочеться отримати особливий досвід у сегменті бізнес-класу, варто звернути увагу на іншу модель. Теж седан і теж Toyota!

Ви напевно вже зрозуміли, про що йдеться. Велика Toyota Crown приваблює шанувальників не тільки незвичайним дизайном і задньопривідною платформою, а й недоступністю.

Річ у тім, що седан Тойота Краун доступний тільки на домашньому ринку. Але знають про цю машину в усьому світі. Прикро, правда? Мабуть, для того, щоб населення інших країн перейнялося додатковою повагою і заздрістю до японських покупців, компанія підготувала особливі модифікації Crown.

Гаразд, насправді привід зовсім інший – 65 років моделі! Цю знаменну дату відзначать одразу дві спеціальні серії – RS Limited і RS Four Limited. Від стандартного седана вони відрізняються трішки оновленим стайлінгом завдяки новим дискам діаметром 18 дюймів.

Читайте також:
Сравниваем китайскую и японскую Toyota Land Cruiser (фото)

У салоні – алькантара, дерев’яне оздоблення, підігрів спортивних крісел, нова мультимедіа з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, а також асистенти на кшталт екстреного автоматичного гальмування і моніторингу сліпих зон.

У такому виконанні будуть доступні два гібриди Toyota Crown потужністю 226 к.с. або 359 к. с. і простий бензиновий варіант на 245 к. с., а замість заднього приводу можна обрати повний. Ціна – від 44 тис. доларів.

136