X

Чим порадував величезний кросовер Geely Xingyue L

Полноразмерный китайский кроссовер представлен официально

Напередодні автосалону в Шанхаї китайський автовиробник провів презентацію чергової новинки —повнорозмірного кросовера Geely Xingyue L. Трирядному SUV на платформі Volvo уготована роль флагмана.

Довжина Geely Xingyue L дорівнює 4770 мм, ширина — 1895 мм, висота становить 1689 мм. Розмір колісної бази — 2845 мм, то що потрібно для місткого семимісного салону.

Автомобіль без перебільшення має чудовий вигляд: велика решітка, агресивний “прищур” фар, стильна світлотехніка на кормі й акуратне використання хромованого декору – цей китайський автомобіль сприймається дуже солідно.

Новий флагманський кросовер Джилі доступний з 2,0-літровими турбованими двигунами Volvo різної потужності. Молодший мотор з віддачею 218 к.с. у парі з роботизованою коробкою передач розженуть кросовер з місця до 100 км/год за 7,9 с. Топова версія з мотором потужністю 238 к.с. і восьмиступеневою автоматичною КПП набирає “сотню” за 7,7 с.

У салоні Geely Xingyue L — велика кількість екранів. У передній частині їх три: цифрова панель приладів, екран мультимедіа і ще один монітор – для переднього пасажира. На передній панелі мінімум фізичних перемикачів.

Варто відзначити ще одну особливість. Новий Xingyue L — це перша модель Geely, яка отримала повністю автоматичну систему паркування. Тепер водій зможе припаркувати автомобіль зі смартфона або ключа. Для цього йому зовсім не обов’язково перебувати за кермом.

Старт продажу Geely Xingyue L на рідному ринку марки заплановано на другий квартал 2021 року. Вартість не озвучується.

Читайте також:
Кросовер Geely за $7000: стильний дизайн і технологічний інтер'єр