X

Chery анонсувала новий спортивний седан — Arrizo 5 GT

Официальная премьера нового спортседана ожидается одновременно с обновленным Arrizo 5

Прототип Arrizo 5 GT потрапив в об’єктиви фотошпигунів приблизно місяць тому. Зараз Chery опублікувала офіційні тизери майбутнього спортивного седана. З огляду на них, від базової моделі спортивна версія відрізняється оригінальними п’ятиспицевими 17-дюймовими колісними дисками антрацитового кольору і особливими гальмівними механізмами з брендованими супортами.

На кормі — дві пари круглих патрубків вихлопної системи, псевдодифузор і оригінальна кришка багажника з шильдиком GT. Салон оформлять в стилістиці флагманського кросовера Tiggo 8 Plus.

Відомо, що Arrizo 5 GT дістався чотирициліндровий наддувний 1,6 T-GDI. Віддача агрегата — 197 к.с. і 290 Нм крутильного моменту. Працює мотор у парі з семиступеневим преселективним “роботом”. Динамічні характеристики спортседана китайці тримають у секреті. Для порівняння актуальна топова версія Arrizo 5 Plus укомплектована 1,5-літровою “турбочетвіркою” віддачею 156 к.с. і 230 Нм і варіатором.

Очікується, що цінник спортивної модифікації не перевищить вартість топового Chery Arrizo 5 Plus, тобто $14 720. Основними конкурентами новинки на китайському ринку будуть спортивні Geely Binrui Cool і Changan Uni-V.

Читайте також:
Chery готує конкурента Toyota Camry (відео)