X

Chery готує копію Land Rover Defender

На рынке китайский «Дефендер» появится в третьем квартале 2023 года

Chery вивела на тести прототип позашляховика Jetour T-1, який називають копією Land Rover Defender. Йдеться про серійну версію шоу-кару Jetour T-X, що дебютував у січні 2022 року.

Як бачимо на фото, від концепту серійний Jetour T-1 успадкував пропорції кузова. При цьому в цілому виглядатиме він простіше за шоу-кар. Уже зараз помітні нижчий дорожній просвіт та «нормальні» колісні шини. Також у прототипу немає виставлених напоказ буксирувальних петель та провушин для десантування з вертольоту. Також очікується заміна кількох традиційних для шоу-карів елементів, які найчастіше не доходять до конвеєра. Наприклад, висувних дверних ручок.

Jetour T-1 має двооб’ємний кузов з короткими звисами, горизонтальними дахом та капотом. На багажних дверях, як і належить позашляховику, передбачено кріплення для запасного колеса. Знімків салону наразі не має, але судячи з раніше опублікованих ескізів, інтер’єр оформлять у мінімалістичному утилітарному стилі. На передній панелі лише пара повітроводів, панель приладів,  та великий центральний дисплей.

За деякими даними, позашляховик запропонують із бензиновими наддувними двигунами робочим об’ємом 1,6 та 2,0 літри. Коробка може бути восьмиступінчастою автоматичною або семиступінчастою роботизованою.

Читайте також:
Старий Land Rover Defender отримав компресорний V8 та колір від Porsche

У продажу Jetour T-1 очікується у третьому кварталі 2023 року. Інформації про вартість китайського Land Rover Defender наразі немає.