X

Chery готує свій найкращий кросовер: який вигляд має новинка

Прототип X-C продемонстрировал новый фирменный стиль марки, дебют модели состоится на автосалоне в Гуанчжоу

Новий купеподібний кросовер Chery X-C китайський виробник має намір презентувати наступного тижня. Напередодні дебюту новинку показали на офіційних тизерах і розкрили деякі технічні характеристики. Вона стане першою моделлю, виконаною в новому фірмовому стилі марки.

Автомобіль покритий хитромудрим камуфляжем, але він не заважає роздивитися основну концепцію виконання. Екстер’єр кросовера Чері має доволі агресивний вигляд. Спадних дах і висока віконна лінія додають моделі динаміки. Також китайській новинці дісталися Т-подібні світлодіодні ДХВ, традиційні дзеркала заднього виду і кутасті задні ліхтарі, об’єднані між собою тонкою смугою.

Раніше прототипи крос-купе потрапляли в об’єктиви камер фотошпигунів. Саме завдяки їх знімкам стало відомо, що Chery X-C отримає безрамкову решітку радіатора і вертикальні блоки основних фар. Салон виробник не показав, але і тут постаралися шпигуни. Центральне місце в кабіні займає великий екран, який об’єднує в собі цифрову приладову панель і мультимедійну систему.

Читайте також:
Chery увійшли до ТОП-4 ринку нових легкових авто!

Про моторну гаму в компанії промовчали. Інсайдери стверджують, що новинка комплектуватиметься 1,6- або 2,0-літровим чотирициліндровим турбодвигуном. Також йому пророкують гібридну версію. Офіційний дебют кросовера відбудеться на автосалоні в Гуанчжоу, який відкриє свої двері 19 листопада. Продавати новинку компанія має намір на всіх ринках, де представлена їхня продукція.