X

Chery оновила електричний кросовер eQ5

На одном заряде электромобиль может проезжать до 510 км

Електричний кросовер Chery eQ5 дебютував влітку 2020 року, ставши першою повністю оригінальною моделлю підрозділу New Energy, яка не має паливних аналогів. І ось, через рік, компанія представила оновлену версію електрокара.

За своїми габаритами кросовер можна порівняти з Nissan X-Trail і Mitsubishi Outlander. Він досягає в довжину 4630 мм, а ширина і висота становлять 1910 і 1655 мм відповідно. Якщо ці показники залишилися незмінними, то колісну базу в рамках рестайлінгу розтягнули на 20 мм до 2850. Завдяки цим змінам салон електромобіля став просторішим. До того ж в його оснащення внесли адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду і панорамний дах.

Також виробник підкоригував віддачу електромотора, встановленого на задній осі. Якщо раніше він видавав 178 к.с., то тепер його розігнали до 204 сил. Крутильний момент залишився колишнім і дорівнює 280 Нм. Тягова батарея, встановлена під підлогою Chery eQ5, забезпечує пробіг на одному заряді до 510 км. На ринок Китаю оновлена модель вийде до кінця жовтня. Її вартість починається від 23 000 доларів.

Читайте також:
Chery відродила класичний кросовер Tiggo 3