X

Chery показала футуристичний кросовер GENE

Концепт продемонстрировал дизайнерский стиль серийных автомобилей следующей волны

Chery Automobile провела спеціальний захід, присвячений новим технологіям, в рамках якого показали футуристичний кросовер GENE. Авангардний екстер’єр концепту знайде відображення у майбутніх серійних моделях марки, які в компанії називають автомобілями наступної хвилі.

Основним стилетворчим елементом шоу-кара з яскраво вираженим двооб’ємним кузовом стала оригінальна оптика у вигляді широкої смуги. Перетікаючи на крила, ці смуги ніби оперізують автомобіль з усіх боків.

На боковинах увагу привертають масивні штампування у нижній частині кузова та навмисне неспівпадаючі площини панелей дверей і крил. Також варто відзначити довгий капот, сильно нахилене назад лобове скло та дах, що тянется далеко назад й спирається на глянцево-чорні стійки. Сам же кузов концепту пофарбований у сіро-сталеву матову фарбу.

Габаритна довжина Chery GENE — 5 метрів, ширина — 2 метри, висота — 1,75 метра. У салоні — чотири окремі крісла, передні розвертаються на 180 градусів назад. Також у комплекті два літаючі дрони та електричний скейтборд. Крім того, шоу-кар отримав комплект сонячних батарей та технології віртуальної реальності.

Інформації про силову установку немає. У компанії концепт GENE позиціонують як дизайнерське рішення.

Читайте також:
XPeng представив свій найбільший кросовер — G9