X

Chery показала новий кросовер, який виявиться найдорожчим у лінійці

Новый кроссовер Chery Tiggo 8 Pro будет самой дорогой моделью в линейке производителя и получит богатое оснащение

У кросовера Chery Tiggo 8 з’явився старший брат — Tiggo 8 Pro. Останній не тільки стане найдорожчою моделлю бренду, а й перевершить «восьмий» за габаритами. Зокрема, в довжину новий флагман досягає 4722 мм, що на 22 мм більше порівняно з кросовером Чері Тігго 8.

Судячи з опублікованих виробником фото, кросовер із приставкою Pro у назві відрізняється і зовні. У нового Tiggo 8 Pro 2021 відмінна від базової моделі радіаторна решітка, передня та задня оптика. Плюс до цього новий кросовер отримав 19-дюймові колісні диски в особливому дизайні.

Старт продажу новинки на рідному ринку марки заплановано на середину осені, а отже чекати залишилося недовго. Китайцям новий кросовер запропонують із 1,6-літровим турбодвигуном потужністю 195 к.с. У пару бензиновому двигуну передбачено роботизовану коробку передач.

Читайте також:
Найдешевший кросовер Chery повністю розсекретили

І якщо із зовнішністю і моторами все більш-менш зрозуміло, цінник тримають у таємниці. Вартість Tiggo 8 Pro обіцяють озвучити ближче до старту продажу. Очікується, що “прошка” коштуватиме дорожче за топову версію Tiggo 8. Причина дорожнечі криється в сучасному обладнанні і багатому списку опцій.