X

Chery представила салон майбутнього для флагманського електрокросовера

Полноценная премьера Chery eQ7 ожидается во второй половине 2023 года

Chery готується до прем’єри нового флагмана електричної лінійки eQ. Нещодавно компанія опублікувала зображення інтер’єру Chery eQ7, яке розтиражувало видання Autohome.

Технологічний салон нового флагмана повністю відповідає його динамічній зовнішності. Майже всю центральну частину двоярусної передньої панелі займає пара дисплеїв (панель приладів та мультимедійка), об’єднаних у один блок. На панелі приладів відображається важлива для водія інформація, включаючи їздовий режим, відстань та час поїздки, залишкова потужність акумулятора та пробіг. На дисплей мультимедійної системи виводяться дані навігаційної системи, погода та різні інтерактивні функції. Під екранами проходить вигнута хромована смуга, яка розділяє переднью панель на двоє й символізує розмах крил птаха.

Центральний тунель теж двоповерховий із відкритими відсіком для «дрібничок» у нижній частині та двома підсклянниками й двома слотами для зарядки смартфонів у верхній. Як видно на фото, Chery eQ7 дісталося триспицеве кермо з багатофункціональними кнопками з обох боків, що значно спростить процес водіння та взаємодію із автомобілем. Звичного важеля перемикання коробки у кросовера немає.

Фотографій задньої частини салону та інформації про компонування компанія не надала. Враховуючи, що перед нами електромобіль середнього розміру, можна очікувати просторий та комфортний внутрішній простір.

Читайте також:
Chery повністю розсекретила кросовер Tiggo 9

За попередніми даними, прем’єра Chery eQ7 відбудеться у другій половині 2023 року. Орієнтовний цінник нового флагмана електричної лінійки — $22 150 – 29 500.