X

Chery створила свій найкращий кросовер — живі фото і подробиці

Кроссовер лишился хромированной отделки, но получил богатое оснащение

Китайський концерн Chery встиг обзавестися низкою суббрендів. До портфеля дочірніх марок, починаючи з 2017 року, входить і Exeed, яка орієнтована на преміальний сегмент. Її модельний ряд не дуже широкий, але цілком успішний. Чого тільки вартий кросовер Exeed TX, який з’явився два роки тому.

Автомобіль має попит на багатьох ринках, але останнім часом його продаж почав знижуватися. Щоб повернути показники на колишній рівень, виробник провів оновлення моделі. Причому зовні рестайлінговий флагман Exeed TX практично не відрізняється від колишнього варіанту. Кросоверу лише замінили хромований декор на чорний глянець. А салон переробили ґрунтовно.

В оснащення кабіни тепер входить 16-дюймова цифрова приладова панель і мультимедійна система з аналогічним екраном. З’явився додатковий сенсорний блок для керування системою клімат-контролю. А топова комплектація отримала ексклюзивні варіанти оздоблення.

Читайте також:
Cayenne для бідних — Chery підготувала потужний і дешевий кросовер

У рух преміальний кросовер Чері приводить 1,6-літровий турбодвигун потужністю 197 к.с. і 270 Нм крутильного моменту, пов’язаний з 7-ступеневим “роботом” і системою переднього або повного приводу. Оновлений Exeed TX вже надійшов у продаж на місцевому ринку, а на інші вийде влітку. Ціна — від $20 000.