X

Chevrolet Blazer оновили заради великих продажів

Кроссовер пережил плановый рестайлинг и получил богатое оснащение

Останнім часом попит на Chevrolet Blazer почав стрімко падати. Саме тому марка вирішила оновити його. Хоча насправді причина поганого продажу — необдумані дії виробника.

Минулого літа модель знову оновили, прибравши найпростіші комплектації. В результаті кросовер початкового рівня подорожчав на 5000 доларів, що доволі суттєво. У Chevrolet запевняють, що таким чином хотіли підняти імідж моделі, але вийшло тільки гірше.

Chevrolet Blazer RS

Зовні оновлений Блейзер — точна копія дореформеної моделі. Автомобілю трохи підправили контур радіаторної решітки, а ходові вогні тепер більші. Задні ліхтарі в колишніх корпусах, але з новим малюнком.

У салоні — нова система мультимедіа з діагоналлю екрану, що підросла до 10 дюймів, і бездротова зарядка для смартфона.

Покупцям оновлений кросовер пропонуватимуть у трьох комплектаціях — LT, Premier і ” спортивній ” RS. Для перших двох доступний 2,0-літровий турбований двигун потужністю 231 к.с. або 3,6-літровий атмосферний мотор, що видає 311 к.с. Коробка передач одна — десятиступенева автоматична. Привод може бути як переднім, так і повним.

Для комплектації RS запропоновано базовий двигун V6. Привод — повний з індивідуальними муфтами підключення задніх коліс.

Читайте також:
Chevrolet знімає з конвеєра найдоступнішу модель

Старт продажу оновленого Chevrolet Blazer запланований на літо 2022 року.