X

Chevrolet Bolt 2020 отримав запас ходу як у Tesla Model S

Один из самых популярных и практичных электромобилей современности готовится к обновлению. Готовы встречать Chevrolet Bolt 2020?

Один із найкращих електромобілів сучасності — Chevrolet Bolt — дебютував у 2016 році. Ви могли помітити, що надворі вже 2019-й, а за мірками автомобільної індустрії три роки — прийнятний термін для планового оновлення.

Так повелося, що електромобілі звертають не так вже й багато уваги на свій зовнішній вигляд. Більшою мірою це пов’язано з тим, що дизайнери одразу надають кузову більш футуристичного вигляду, який повільніше старіє. Саме тому ми з вами дивимося на Tesla Model S з 2012 року (а її прототип представили ще 10 років тому), і вона не здається нам застарілою.

Інша річ — технічна частина. Головна претензія — запас ходу. Сучасні EV наочно демонструють, що заїхати занадто далеко неможливо. Тому нарощувати запас ходу просто необхідно. Саме на цьому показнику фокусуються розробники, коли здійснюють оновлення.

Chevrolet Bolt 2020 модельного року запропонує рекордні для себе самого 417 км — на 34 км більше, ніж електромобіль поточної специфікації. Цифри наводить Агентство з охорони навколишнього середовища США (EPA) — авторитетний орган, який публікує тільки реалістичні показники. Отже, новий Шевроле Болт за запасом ходу обжене багатьох суперників, зокрема й базову Tesla Model 3 (386 км), Nissan Leaf e +(364 км) і Hyundai Kona Electric (415 км). При цьому рівно стільки ж (417 км) проїжджає Tesla Model S 75D.

З іншого боку, новий Bolt 2020, схоже, виявиться менш ефективним порівняно з нинішньою моделлю. Згідно з даними того ж EPA, актуальний Болт проїжджає 128 миль на галоні пального в міському режимі, 110 миль на трасі і 119 миль — у комбінованому режимі.

Читайте також:
Українець зробив уживаний Nissan Leaf крутішим за новий аналог (відео)

Без жартів, такий показник виводять для електромобілів нарівні з оснащеними ДВЗ машинами, щоб покупцям було зручніше сприймати ефективність в реальних умовах, коли йдеться про економічність і витрату коштів за заправку/зарядку. Новий Болт проїжджатиме 127/108/118 миль відповідно. Зовсім невелике падіння показників, про яке ви все ж маєте знати.

Крім того, повідомляється про поліпшену батарею з удосконаленим хімічним складом і доповнену палітру кольорів для кузова. Також ми впевнені в появі нових опцій і обладнання. Чекаємо на подробиці вже найближчим часом!