X

Chevrolet Cruze 2022 — новий суперник Skoda Octavia A8

Модели в кузовах седан и хэтчбек освежили дизайн и оснащение

Друге покоління Chevrolet Cruze вийшло на ринок у 2015 році. На початковому етапі виробник запропонував тільки седан, трохи пізніше до нього приєднався хетчбек. Через три роки після цього вийшла рестайлінгова модель. Нині компанія представила Шевроле Круз 2022 року.

Обновки є, але вони мінімальні і на вигляд доволі скромні. Основним нововведенням стало повернення комплектації LTZ, яка раніше була у Cruze, але згодом виробник від неї відмовився. Простіше кажучи, зараз всі три на своїх місцях: базова — LT, середня — LTZ і топова Premier.

Варто відзначити, що всі версії Круза пропонують набір із шести подушок безпеки, системи моніторингу тиску в шинах, заднього парктроніка, камери заднього виду, круїз-контролю і 17-дюймових колісних дисків. Середня LTZ доповнена системою безключового доступу і запуску двигуна з кнопки, світлодіодними ДХВ і 8,0-дюймовим планшетом мультимедіа. Топовий варіант Premier може запропонувати водійське сидіння з електрорегулюваннями, асистент паркування, систему моніторингу сліпих зон і автоматичного перемикання світла фар.

Виробник приготував ще деякі зміни. Вони зачепили зовнішність. Якщо раніше седан і хетчбек відрізнялися, то тепер це два ідентичні автомобілі. Щоправда, не для всіх варіантів виконання.

Читайте також:
Chevrolet Bolt 2022 покажут совсем скоро – шоу обещает быть волшебным

Незважаючи на низку змін, які пережив Cruze, мотор у суперника Skoda Octavia залишився колишнім: бензиновий 1,4-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 153 к.с. Коробка — 6-ступінчаста механічна або автоматична залежно від модифікації.