X

Chevrolet готує дешеву і дуже практичну модель

Пикап с четырехместным салоном дебютирует до конца 2021 года

Сегмент легкових пікапів знову знайшов актуальність. Світові автогіганти почали додавати такі моделі у свої лінійки. Не залишився осторонь і концерн General Motors, який готується випустити на ринок новий пікап Chevrolet.

Новинка отримає несний кузов і приєднається до бюджетного сегменту. Спочатку виробник заявляв, що автомобіль стане наступником Chevrolet Montana. Судячи з рендеру, який створили незалежні дизайнери, зовнішність пікапа переробили кардинально.

Нове покоління Montana буде побудовано на платформі GEM, яка лягла в основу кросовера Tracker, і отримає чотиримісний салон (на ескізі – два крісла). У нинішнього покоління, яке випускається з 2010 року, кабіна двомісна. Зовні пікап перегукується з позашляховиком Trailblazer. Він обзаведеться вузькою оптикою, переробленою решіткою радіатора, фактурним капотом і “квадратними” колісними арками.

Читайте також:
Знаменитий Chevrolet Bolt перетворився на дві повноцінні моделі - деталі та ціни

У рух компактний пікап Шевроле буде приводити 1,2-літровий турбомотор потужністю 133 к.с. також очікується версія з 1,0-літровим агрегатом на 116 к.с. Моделі обіцяно сучасне оснащення і розширений пакет систем допомоги водієві. За даними інсайдерів, автомобіль може отримати нове ім’я. Його дебют відбудеться до кінця 2021 року. Основним ринком збуту, як і раніше, буде Південна Америка.