X

Chevrolet готує новий пікап на базі кросовера TrailBlazer

Новинка дебютирует в ближайшие несколько лет

У найближчі кілька років у модельній лінійці Chevrolet очікується поповнення. За деякими даними, довгоочікуваною новинкою стане пікап, побудований на базі кросовера TrailBlazer.

Поява нового пікапа — вимушений крок, оскільки General Motors, до складу якого входить Chevrolet, необхідно протистояти високому попиту конкурентних моделей інших виробників. Прямими суперниками в GM вважають Ford Maverick і Hyundai Santa Cruz. І той, і інший мають попит у покупців.

Неофіційний рендер пікапа на базі Chevrolet Trailblazer

Очікується, що новий і поки ще безіменний пікап на базі TrailBlazer укомплектують 1,3-літровим турбованим двигуном, що видає 150 к.с. Такий самий мотор у донорського кросовера. Один із прямих конкурентів майбутньої серійної моделі-Ford Maverick, оснащується гібридною силовою установкою на базі 2,5-літрового мотора.

Рішення Chevrolet встановити на пікап двигун від TrailBlazer дасть змогу пропонувати покупцям новинку за більш демократичними цінами і заразом стати конкурентом пікапам інших виробників. Якщо говорити про цифри, то новинка Chevrolet коштуватиме 18 000 доларів, тоді як Ford Maverick оцінюють в 20 000 доларів.

Читайте також:
Chevrolet привезла на SEMA екстремальний всюдихід Beast