X

Chevrolet Niva прийняли у спецназ

Chevrolet Niva – универсальный, надежный, комфортный, выносливый и доступный автомобиль. Уникальное сочетание характеристик автомобиля определили максимально широкую сферу его использования.

Незважаючи на доволі молодий вік, Chevrolet Niva має вже чотири професії:

Патрульний автомобіль взяли на службу в національну поліцію. Він стежить за порядком і спокоєм на вулицях наших міст. Компактний розмір автомобіля в поєднанні з хорошою маневреністю дає змогу швидко прибути на місце події, а просторий салон – забрати у відділок усіх порушників громадського порядку.

Лісовий патруль – гроза браконьєрів і друг лісових жителів. Повний привід Niva дає змогу  дістатися найвіддаленіших і глухих куточків лісу. Велике багажне відділення і набір спецобладнання стануть важливими помічниками лісника.

Медико-санітарний автомобіль – незамінний рятувальник у віддалених населених пунктах зі складним дорожнім покриттям. Niva-«медик» оперативно доставляє бригаду лікарів до хворого для надання першої медичної допомоги.

Аварійно-технічний автомобіль – стоїть на вахті в різних комунальних службах. Аварія на електромережах? Прорвало труби водопроводу? Niva вже везе бригаду ремонтників на місце аварії для її виправлення.

Chevrolet Niva можна адаптувати і дообладнати практично для будь-яких спеціальних служб. А унікальні позашляхові якості дають можливість експлуатувати автомобіль на всіх типах дорожнього покриття та на бездоріжжі.

Ціни на автомобіль в Україні стартують з 289 900 грн.*

Детальніше про автомобілі та умови їх придбання можна дізнатися на сайті або за телефоном інформаційної лінії АІС 0-800-500-205!

За чотири місяці 2016 р. реалізовано 300 од. Chevrolet Niva, що у всемеро більше за показники попереднього року. Частка ринку в класі B-SUV зросла за цей період із 5% до 15%!**

* зазначено ціну за одиницю товару в комплектації L станом на 20 травня 2016 року. Ціни можуть змінюватися залежно від обмінного курсу рубля РФ до гривні, а також у разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця

** на основі даних реєстрації нових автомобілів