X

Chevrolet показала агресивний сімейний кросовер

В Гуанчжоу дебютировал новый кроссовер Chevrolet с эффектным дизайном и вместительным салоном для больших семей

У Китаї на автошоу в Гуанчжоу представили кросовер Chevrolet FNR-CarryAll. Наразі автомобіль має статус концепту, але він вирушить у серійне виробництво з деякими стилістичними змінами. Ви будете абсолютно праві, якщо побачите в ньому показаний влітку Chevrolet Blazer, адже новинка являє собою адаптований для китайського ринку кросовер. Назву місцевої серійної моделі поки що не повідомляють.

Від свого американського брата новинка відрізняється збільшеною до п’яти метрів довжиною, в той час як колісна база збільшилася на 10 мм до 2867 мм. Зовні ці зміни позначилися на подовжених віконцях за задніми дверима. Місцевим покупцям також запропонують семимісну модифікацію, хоча на ринку США буде доступний тільки п’ятимісний кросовер.

З інших відмінностей – карбонові елементи декору, 22-дюймові колісні диски і висувні дверні ручки. Швидше за все, товарний варіант позбудеться цих елементів. Очікується, що кросовер оснастять бензиновим чотирициліндровим турбодвигуном на 2 л потужністю 260 к.с. На ринок такий кросовер Chevrolet вийде в другій половині 2019 року.

Читайте також:
В Сети рассекретили новый бюджетный седан Chevrolet за $14 000