X

Chevrolet представить «заряджений» модельний ряд на Женевському Міжнародному Автосалоні 2017

Официальный дистрибьютор автомобилей бренда Chevrolet в Украине, компания «Дженерал Авто Груп» (структурное подразделение Украинской Автомобильной Корпорации), предлагает познакомиться с новинками, которые презентует Chevrolet в рамках Женевского Автосалона 2017 года.

На Женевському Міжнародному Автосалоні 2017, який відкриє свої двері на початку березня, бренд Chevrolet презентує вже існуючий модельний ряд “заряджених” модифікацій, а головним шоустоппером стане показ нового коцепт-кара Camaro.

Chevrolet Camaro Track Concept

Ця спеціальна модифікація моделі поєднує якості спортивного купе на кожен день для доріг загального користування з високопродуктивними характеристиками автомобіля для виїзду на трек по вихідним. Модифікація Camaro Track Concept, наприклад, оснащений 20-ти дюймовими дисками з більш широкими шинами, шасі, оптимізованим для якнайшвидшого проходження кола, зі зниженим на 13 міліметрів центром ваги і більш потужними гальмами Brembo. Бонусом йдуть ексклюзивні особливості в дизайні, які відрізняють нову концептуальну модифікацію від інших “цивільних” моделей Camaro.

Новий Camaro з комплексними поліпшеннями

Шосте покоління Chevrolet Camaro отримало новий рівень продуктивності і технологічності, безліч інтер’єрних і екстер’єрних удосконалень, при цьому архітектура моделі стала більш компактною і легшою. Зробивши доступним не просто кращий, а й самий конкурентний і продуктивний, Camaro за всю історію, Chevrolet сфокусувався на трьох основних напрямках розвитку: дизайн, продуктивність і технології.

“Внесення змін до Camaro це захоплюючий процес, це виклик, але секрет лише в тому, щоб пропонувати щось більше”, сказав Марк Ройс (Mark Reuss), виконавчий віце-президент з розвитку продуктів General Motors. “Для любителів Camaro, він залишається іконою в плані дизайну та пропонує ще кращу продуктивність. Для нового покоління покупців, Camaro 2016-ого року мають наші найбільш інноваційні інженерні ідеї, чудово відточену продуктивність і дизайн. “

На окрему увагу заслуговує легка архітектура і системи шасі. Так, приблизно 70 відсотків архітектурних компонентів унікальні в Camaro. Шляхом глибокого опрацювання інженерної складової із застосуванням найпотужніших комп’ютерів, структурна жорсткість була збільшена на 28 відсотків, в той час як загальна споряджена маса Camaro була зменшена більш ніж на 90 кілограм.

Також Camaro отримав нову опцію – нові, багатоважелі передні стійки Макферсон з особливою геометрією. Подвійний поворотний дизайн забезпечує досконале почуття автомобіля, включаючи ще більш лінійний зв’язок з колесами завдяки швидкодіючій рульовій системі з електропідсилювачем. Ззаду нова п’ятиважельна незалежна підвіска забезпечує видатний контроль коліс і зменшує «присідання» під час розгону.

До того ж, для Camaro V8 вперше доступна система Magnetic Ride Control. Активна підвіска «читає» дорожнє покриття і умови їзди 1000 разів в секунду і автоматично адаптує налаштування амортизаторів для оптимізації комфорту поїздки і контролю.

Новий Camaro забезпечує ще більше швидкості, більше вражаючих відчуттів від керування автомобілем, завдяки ще більш легкійї архітектурі і розширеному ряду двигунів. Встановлюваний вперше в історії виробництва моделі Camaro пакет турбін в абсолютно новому двигуні об’ємом 2 літри дозволяє отримувати 275 к.с. і 400 Нм крутного моменту, що в свою чергу робить можливим розгін до 100 км / год менш ніж за 6 секунд. І навіть після всього цього новий Camaro є найекономічнішим за весь час існування моделі.

Крім цього, Chevrolet презентує найпотужніший Camaro V8 за всю історію: новий двигун об’ємом 6.2 літра з безпосереднім уприскуванням видає 453 к.с. і 617 Нм крутного моменту. Вперше для моделі доступна активна підвіска з технологією Magnetic Ride Control, а крім цього власники Camaro V8 зможуть скористатися системою Active Fuel Management, що дозволяє деактивувати частину циліндрів. Це дозволяє автомобілю бути на 25% економічніше ніж попереднє покоління.

Двигун LT1 доступний зі стандартною шестиступінчастою механічною коробкою перемикання передач – з новою технологією, яка звуком сигналізує про оптимальний момент для перемикання передачі вниз. Також силовий агрегат може бути оснащений восьмиступінчастим «автоматом» Hydra-Matic 8L90 і ця комбінація двигуна і коробки дозволяє Camaro V8 прискорюватися з 0 до 100 км/год всього за 4.4 секунди. При цьому, кожен з доступних двигунів був налаштований так, щоб агрегат мав видатне звучання. Все турбовані моделі оснащені системою активного шумозаглушення, яка використовує звукові хвилі для зниження небажаних шумів в салоні.

Шосте покоління Camaro є як в кузові купе, так і в форматі кабріо, для яких пропонуються і дволітровий турбований і 6,2-літровий атмосферний V8. Модифікація Convertible отримала ряд значних переваг, які значно покращують продуктивність і керованість. Крім цього власник може управляти м’яким складаним верхом дистанційно і через кнопку на ключі, коли автомобіль нерухомий або ж з салону в русі на швидкості до 50 км / год. Щоб підняти або скласти м’який верх потрібно всього 20 секунд, а сама конструкція акуратно ховається під жорсткої кришкою.

Corvette Grand Sport

З Corvette Racing в своїй ДНК, абсолютно новий Corvette Grand Sport це чисте вираження автомобільного родоводу в автоспорті. Зберігаючи легендарні традиції моделі Grand Sport, що з’явилася в 1963, ця модель стає третьою в компанії Corvette, разом з моделям Stingray і Z06. Також як і Corvette C7.R GTE Pro – переможець Ле-Манн 2015 року, новий Grand Sport поєднує легку архітектуру, трековий аеродинамічний пакет, високопродуктивні компоненти шасі від моделі Z06, атмосферний двигун і літні покришки Michelin. Більш того, Corvette Grand Sport нового модельного року пропонує можливість відчути пілотові навантаження до 1,2 g в поворотах з пакетом Z07.

“Гонки є невід’ємною частиною суті Corvette вже більше 50 років і досвід треків допоміг нам створити ще кращі і ефектні автомобілі,” підкреслює Марк Реус (Mark Reuss), виконавчий віце-президент з розвитку глобальних продуктів. “Глобальне позитивне сприйняття сьомого покоління Corvette підтверджує цей прямий зв’язок, і Grand Sport 2017 модельного року підніме відшліфовані на треку технології на новий, чудовий рівень.”

Якщо зупинитися детальніше на технічну складову Grand Sport, то модель поставляється з високопродуктивними компонентами шасі Corvette Z06, зі збільшеними по ширині передньою і задньою осями, в порівнянні з моделлю Stingray (+33 mm передня вісь, +43 mm задня) і покришками Standard Michelin® Pilot Super Sport, розмірністю 285/30ZR19 (передні) і 335/25ZR20 (задні). Автомобіль оснащений гальмівною системою Brembo з дисками 371 mm і шестипоршневими супортами спереду і дисками 365 mm з чотирипоршневими супортами ззаду. Серед інших особливостей моделі стандартна система Magnetic Ride Control, особливі стабілізатори поперечної стійкості і унікальні пружини. Крім цього, автомобіль доступний з такою “базової” опцією, як стандартний електронний диференціал. За розгін відповідає атмосферний двигун LT1 V8 з сухим картером, що видає 466 к.с. і 630 Нм крутного моменту працює в парі з семиступінчастою механічною або ж опційно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою перемикання передач з особливим калібруванням. Силова установка дозволяє розганятися з 0 до 100 км/год за 4 секунди, а максимальна швидкість складає від 260 до 290 км/год в залежності від двигуна і наявності аеродинамічного пакету. Опційно доступний для цієї моделі пакет Z07 з карбоновими керамічними гальмами (394 mm передні, 388 mm задні) і покришки ран-флет Michelin Pilot Super Sport Cup 2.

До того ж до орієнтованих на трек аероелементів, модель Grand Sport також оснащена спеціальними передніми захисними вставками, фальшрадиаторною решіткою в стилі Z06 і більш широкими задніми накладками. Все це наділяє автомобіль характером і духом трекового спорткара.

Також модель Grand Sport пропонує на вибір всі доступні колірні екстер’єрні рішення, які доступні для моделі Corvette і пакетами обробки 3LT, які встановлюються на модель Stingray. При цьому для моделі запропонований і унікальний пакет Heritage, що включає спеціальні позначки на захисних елементах одного з шести кольорів на вибір, з відмітками нанесеними на алюмінієві елементи оздоблення інтер’єру. І звісно ж, пропонуються широкі стрічки, для зовнішнього оформлення кузова для стилізації автомобіля під трековий.

Corvette Z06 найпродуктивніший Corvette за всю історію

Corvette Z06 розташований на перетині трека Ле-Манн і швидкісного автобану. Справжній суперкар світового класу на даний момент є найпотужнішим і технологічно досконалим Corvette за всю історію. Як і автомобіль-ікона з початку п’ятдесятих, сьоме покоління нового Z06 презентується з легкою і жорсткою алюмінієвою рамою і наддувним алюмінієвим двигуном конфігурації V8, об’ємом 6.2 літра.

Гоночні автомобілі Z06 і C7.R пропонують безпрецедентні рівні інжинірингу та компонентів, включаючи архітектуру шасі, технології двигуна і аеродинамічну стратегію. З моделлю Stingray, що стала засновником, Z06 і C7.R розроблялися спільно, щоб перевершити очікування потенційних клієнтів з позицій продуктивності. Corvette Z06 нового модельного року це дозволений для експлуатації на вулицях гоночний автомобіль з видатним співвідношенням «ціна-продуктивність», який буде запропонований у варіанті купе і кабріолет.

Продуктивність Corvette Z06 криється в його наддувному двигуні моделі LT4, об’ємом 6.2 літра в компонуванні V-8, оснащеному системою Active Fuel Management ™ з можливістю відключення циліндрів і системою зміни фаз газорозподілу. Високоекономічний двигун забезпечує потужність в 659 к.с. при 6400 обертах на хвилину і крутний момент в 881 Нм при 3600 обертах на хвилину. Це найпотужніший серійний автомобіль за всю історію General Motors і один з найпотужніших серійних автомобілів доступних в Європі.

З опційним пакетом Z07 його продуктивність забезпечує розгін до сотні за 3.4 секунди якщо автомобіль оснащений восьмиступінчастою “автоматом” і за 3.8 секунди якщо встановлена семиступінчаста «механіка». Крім цього пілот отримує можливість відчути прискорення в 1.2 g, а за необхідності сповільнитися з 100 км/год до повної зупинки знадобиться лише 30.3 метрів.

Також пакет Z07 додає регульовані задні і змінні передні аерокомпоненти для забезпечення реальної притискної сили, шини Michelin Pilot Super Sport Cup 2 для поліпшеного зчеплення з дорожнім покриттям і карбонові керамо-матричні гальмівні диски Brembo, які покращують ефективність гальмування і роблять ще кращої керованість завдяки зниженню непідресорених мас.

А можливість вибору трансмісій, нарівні з прямим уприскуванням, Active Fuel Management ™ (відключення циліндрів) і системою зміни фаз газорозподілу перетворює Z06 в потужний і в той же час економічний спорткар.

Зрозуміло, що потужний автомобіль повинен мати відмінне зчеплення з дорожнім покриттям. Тому, для того щоб забезпечити необхідний рівень для максимально ефективної реалізації продуктивності Z06 автомобіль комплектується шинами Michelin особливого, збільшеного розміру. А для того щоб прикрити ширші шини, аеродинамічні накладки були розширені на 56 mm в передній частині автомобіля і на 80 mm в задній. Ці розширення накладок наділили Corvette Z06 ще більш широким і зниженням силуетом підкресливши його унікальним логотипом.

Щоб тримати під контролем обертальність і зчеплення при гальмуванні, які забезпечуються шинами більшого розміру, екстер’єр Corvette Z06 розроблявся з прицілом на те, щоб створювати аеродинамічну притискну силу, що посилити зчіпні властивості на високих швидкостях.

А для того, щоб бути в курсі останніх новин про бренд Chevrolet відвідайте сайт офіційного дистриб’ютора бренду Chevrolet, а також приїжджайте в дилерський центр Chevrolet компанії «Дженерал Авто Груп», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, в Вашому регіоні, щоб вибрати свій Chevrolet.