X

Chevrolet презентував сімейний кросовер за $35 000 (фото)

Повнорозмірний кросовер Chevrolet Traverse піддали плановому оновленню. Він отримав покращену кабіну та зовсім новий мотор. Також автомобіль став солідніше зовні.

Новий Traverse черпає натхнення у Silverado та Suburban. Кросовер отримав більш мускулисту решітку радіатора, нові фари і задні ліхтарі. Він буде доступний у двох версіях – спортивній RS та позашляховій Z71. Останній можна відрізнити по збільшеному дорожньому просвіту, захисній алюмінієвій пластині, червоним гакам і ексклюзивним 18-дюймовим колесам, взутим в масивні всюдихідні шини.

Також Traverse Z71 отримав ширшу колію, особливу систему повного приводу з подвійним зчепленням, переналаштовану підвіску з унікальними амортизаторами та спеціальний режим Terrain Mode. Завершують основні моменти сидіння Evotex та стандартний пакет для причепа.

Комплектація RS відрізняється спортивно налаштованою підвіскою і 22-дюймовими алюмінієвими колесами з глянсовою чорною обробкою. Спортивний стиль триває в салоні з кермом із плоским дном та контрастними червоними акцентами. У другого ряду сидінь є електропривод складання. Оздоблення виконане з висококласної шкіри. Ще є панорамний дах.


Оснащення салону Traverse повністю переглянуте. У нього включили 11-дюймову цифрову панель приладів, яка візуально об’єднана з 17,7-дюймовим екраном мультимедії. Ще оновили центральну консоль, а селектор коробки перенесли на рульову колонку. Новинка отримала розширений пакет систем допомоги водію та асистентів безпеки, включаючи Super Cruise та адаптивний круїз-контроль.

Кросовер доступний у семи- та восьмимісцевій конфігураціях. Зі складеними задніми сидіннями об’єм багажника становить 2764 літри, що більше ніж у нової Toyota Grand Highlander. У рух Chevrolet Traverse наводить 2,5-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 319 к.с. і 429 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід передній чи повний. У продаж на ринку США новинка надійде на початку наступного року за ціною від 34 500 доларів.

Читайте також:
Chevrolet Corvette Stingray перетворився на підводний човен