X

Chevrolet “підірве” ринок седаном за 14 000 доларів

Новинка может потеснить соперников в бюджетном сегменте

Модельна лінійка Chevrolet досить широка і охоплює представників практично всіх сегментів, особливо кросовери. Але виробник не тільки не готовий відмовитися від седанів, незважаючи на гірший попит, а навпаки, виводить на ринок ще одну модель.

Назвати її новою не можна, оскільки машина продається на ринку Китаю під назвою Chevrolet Monza. Тепер компанія вирішила розширити межі і пропонуватиме машину і в інших країнах, тільки під іншою назвою. Бюджетний седан отримає ім’я Cavalier Turbo. У довжину він досягає 4614 мм, а в ширину – 1798 мм. Висота становить 1485 мм, а відстань між осями досягає 2640 мм.

Зовні автомобіль повністю відповідає китайському аналогу. Однак є деякі нововведення. Серед них — світлодіодна оптика і 16-дюймові колісні диски. Також седану обіцяна мультимедійна система з 8-дюймовим екраном, люк на даху, камера заднього виду, круїз-контроль, система моніторингу сліпих зон і задній парктронік. Оздоблення салону виконане зі штучної шкіри.

У рух новий Шевроле Кавалер приводить турбодвигун, пов’язаний з 6-ступеневим “автоматом”. Подробиць про силову установку поки що немає. У Китаї аналогічний автомобіль пропонується з 1,0 і 1,3-літровим двигунами потужністю 125 і 163 к.с. відповідно. Обидва агрегати працюють в парі з автоматичною коробкою передач і шестиступеневою МКПП. Також доступна гібридна версія.

Читайте також:
Автомобілі CHEVROLET доступного сегменту повертаються в Україну

Виробництво бюджетного седана налагодять на заводі спільного підприємства General Motors–SAIC в Піднебесній. Основним ринком моделі стане Мексика. Бюджетний автомобіль пропонуватимуть і в інших країнах Латинської Америки. До дилерів новинка надійде наприкінці поточного року за ціною від 14 000 доларів.